De belangrijkste vragen over Bobo's Interactieve LeerwereldInloggen in Bobo Leerwereld?
Als u een abonnement neemt op Bobo leerwereld ontvang u binnen enkele uren (per mail) of enkele dagen (per post) de gegevens om het abonnement te activeren. Met deze activatie krijgt u toegang tot Bobo Leerwereld. Deze code activeren is eenmalig, daarna kunt u inloggen met de inloggegevens.
Inloggen in Bobo Leerwereld?
Als u een abonnement neemt op Bobo leerwereld ontvang u binnen enkele uren (per mail) of enkele dagen (per post) de gegevens om het abonnement te activeren. Met deze activatie krijgt u toegang tot Bobo Leerwereld. Deze code activeren is eenmalig, daarna kunt u inloggen met de inloggegevens.
U kunt ook het starticoon op het bureaublad installeren, waarmee de website met één muisklik kan worden gestart.
Bekijk hier de brief
Is Bobo Leerwereld ook los verkrijgbaar?
Ja, Bobo Leerwereld is ook los van een tijdschriftabonnement te bestellen.
Klik hier als u Bobo Leerwereld voor thuis wil bestellen.
Voor wie is Bobo Leerwereld bedoeld?
Bobo Leerwereld is speciaal ontwikkeld voor kinderen in groep 1 en 2. De opdrachtjes en spelletjes zijn in samenwerking met kleuters en leerkrachten tot stand gekomen aardoor sluit het niveau en de thema's aan bij de activiteiten op school. Bobo Leerwereld bereidt je kleuter spelenderwijs voor op groep 3.
Hoe vaak kunnen kleuters spelen in Bobo Leerwereld?
Een abonnement op Bobo Leerwereld geeft een jaar lang onbeperkt toegang tot de grootste verzameling educatieve spelletjes en opdrachtjes voor kleuters van Nederland.
Welke spelletjes biedt Bobo Leerwereld?
De opdrachten en spelletjes in Bobo Interactieve Leerwereld helpen kleuters bij het ontwikkelen van hun vaardigheden. Zo zijn er bijvoorbeeld rijm- en letterspelletjes die de taalontwikkeling stimuleren, telspelletjes die zorgen voor getalherkenning en het automatiseren van getallenreeksen, en spelletjes met vormen en kleuren. Ook het geheugen, logisch nadenken en goed luisteren worden in Bobo Leerwereld 'getraind'.
Kunnen kleuters écht zelfstandig met de spelletjes aan de slag?
De opdrachten en spelletjes in Bobo Leerwereld zijn uitvoerig getest onder een grote groep kleuters. Het overgrote deel van deze kinderen heeft alle spelletjes helemaal zelfstandig kunnen spelen. Dat is vooral te danken aan de eenvoudige navigatie, beeldende aanpak, en de gesproken uitleg en antwoordmogelijkheden.
Zijn kleuters niet te snel klaar met alle opdrachten?
Er zijn spelletjes op 3 verschillende niveaus, zodat er voor ieder kind wat wils is. Uiteraard is de snelheid en het niveau voor iedere kleuter anders. Bobo Leerwereld is de grootste verzameling educatieve spelletjes en opdrachtjes voor kleuters van Nederland, daardoor is veel variatie aangebracht in de spellen en in niveau.
Wat zijn de systeemeisen voor Bobo Leerwereld?
Platforms: MS Windows en Apple OSX
Browsers: Internet Explorer 7.0, Firefox 3.0, Safari 5.0, Google Chrome
Schermresolutie: 1024x768 en hoger
Overig: Flashplugin (laatste versie)
Javascript enabled

  Contact   Privacy   Vrijwaring
Bobo is een uitgave van Blink Uitgevers